fbpx

Dansk frokostbord

Vores gæster efterspørger af og til alternative måder at afholde en fest på, hvor man går lidt væk fra de traditionelle tre retters menuer eller middags buffeter.

Så her er vores bud på, hvordan en frokostfest også kan se ud og forløbe – med en anderledes servering:

Serveringen af de små retter, foregår på den måde at alle retter bliver anrettet på små fade og serveret direkte på bordet. Således gæsterne kan smage lidt af hvert.

Middagen bliver serveret i et roligt tempo så det er muligt at nyde middagen lidt længere. Alt imens snakken går lystigt rundt om bordet.

// Serveret dansk frokostbord //

Marinerede sild med karrysalat fyldt med æbler fra haven.

Friskpaneret rødspættefilet med friskrørt remoulade.

Kold røget Færøsk laks på bund af æblesalat toppet med peberrodscreme og ristede kapers.

Lille mørbradbøf med bløde løg og surt.

Tarteletter med høns i asparges.

Kokkens gode frikadeller med kold kartoffelsalat.

Gode danske oste med oliven og syltede valnødder.
Rabarber trifli med haver knas og luftig råcreme.

Bagerens gode rugbrød og hjemmebagt flutes.

Pris pr. per. 298,-

Åbningstider

ALLE UGENS DAGE
fra 12.00-22.00

(Køkkenet lukker typisk kl. 20.00)

RESERVATIONER
Ring
(+45) 86 34 11 23

Selskaber

Større selskaber eller arrangementer?

Ring

(+45) 86 34 11 23

Eller send en mail til:

peter@mellemjyder.dk