Konfirmation 2025
Vi har et stort udvalg af retter der kan indgå i din konfirmationsmenu.
Hvis det er noget for jer, eller I har spørgsmål, så er I mere end velkommen til at ringe eller besøge os i restauranten. Vi glæder os til at høre fra jer.
Uanset om dagen byder på konfirmation eller non-firmation, så skal der holdes fest for de unge og maden skal der være styr på. Hos Mellem Jyder har vi sørget for et stort udvalg af retter som kan sammensættes efter dine ønsker.
For spørgsmål og bestilling – kontakt os på tlf. 86341123
Mvh Christina og Peter
Praktisk Info
Vi tilbyder tre-retters menu til konfirmationer under 40 personer. Denne menu kan I selv sammensætte sammen med Christina.
Buffet laves til min. 40 per. Børn under 10 år er halv pris.
Ønsker du at holde festen på Mellem Jyder eller i Birkehuset ring da og hør nærmere der er flere forskellige muligheder og lokaler.
Dette er vores forslag til menuen til din konfirmationsfest. Hvis det er noget for dig, så tag dine forældre i hånden, kom ned på restauranten, og få en snak med os. Vi glæder os til at se dig.
Med venlig hilsen Christina og Peter
Forret, hovedretsbuffet og dessert 345,-
Forret og hovedretsbuffet 295,-
Hovedretsbuffet og dessert 295,-
Hovedretsbuffeten alene 245,-
Natmad 75,-
(Priser er pr person)
Se hele udvalget af alle vores lækre retter herunder.
Hjemmelavet hønsesalat
På ristet rugbrød toppet med purløg og sprødstegt bacon.
Tarteletter
Med høns i asparges.
Varmrøget laks
På bund af flødestuvet spinat, friskbagt brød og tapenader.
Tunmousse
Med rejer og sprøde salater, friskbagt brød og pesto.
Lækre håndpillede rejer
Med smilene æg og hjemmerørt mayo, friskbagt brød og koldt smør.
Skagens skinke fra Slagter Munch
Med melon salat, friskbagt brød og tapenader.
Alle forretter anrettes på tallerken.
// Hovedretsbuffet //
Hovedretsbuffeten består af tre slags kød/fisk/fugl samt tre salater efter eget ønske. Herudover er der valgfri kartoffel, friskbagt brød og tapenader.
Stege
Helstegt oksemørbrad med bearnaisesauce.
Helstegt oksefilet med rødvinssauce.
Helstegt lammekølle med tzatziki.
Tigerrejer stegt i chili og hvidløg vendt med melon og ananas.
Kalvefilt med urtesauce.
Glaseret skinke med flødekartofler
…og andet godt
Ovnstegt unghane med mango og æble chutney.
Ovnbagt laks med gulerødder, dild og citron.
Chili con carne med nachos og guacamole.
Lakselasagne med spinat.
Traditionel lasagne.
Oksefrikadeller med varme krydderier i tomat talsa.
Fiskefrikadeller med grov remoulade.
Kartofler
Flødekartofler.
Små nye kogte kartofler vendt i smør og havsalt.
Små ovnstegte kartofler med det grønne drys.
Mellem jyders kartoffelsalat, kapers, soltørrede tomater, forårsløg og bredbladet persille.
Maj kartoffelsalat, asparges, radiser, ærter og små gulerødder.
Grov kartoffelmos med baconstykker og purløg.
Bagt kartoffel med kryddersmør.
Salater til hovedretsbuffeten
Broccolisalat
Den gode fra 80’erne.
Tomatsalat
Solmodne tomater i forskellige farver, feta, oliven, forårsløg og basilikum.
Vandmelonsalat
Med feta og ristede pinjekerner.
Æblesalat
Med rucola, parmesan og ristede kerner.
Årstidens salat
Forskellige grønne salater med årstidens frugter og bær.
Den rustikke
Rodfrugter bagt i ovnen med citron honning og frisk mynte.
Den friske
Grønne salater, avokado, mango og mozzarella.
Pasta basta
Frisk pasta, basilikums pesto, de gode soltørrede tomater og parmesan
Friskbagt brød og tapenade til det hele
// Desserter //
Mellem Jyders chokoladekage
Med hjemmelavet vaniljeis og friske bær.
Hjemmelavet islagkage
Chokoladeis, vaniljeis og jordbæris på sprød mandelbund med friske frugter og bær.
Lækker cremet vaniljeis
Med varm chokolade sovs.
Lune pandekager
Med vanilje is, hindbær colis og chokolade sovs.
Tre små lækkerier
Rabarber trifli, brownie og vanilje is.
Tre gange chokolade mousse
Af mørk, lys og hvid chokolade mousse
Toppet med sprøde kager og hindbær.
Alle desserter serveres på tallerken
// Natmad //
Hotdog buffet
Pølser, brød, løg, agurkesalat, ketchup, sennep og remoulade.
Kylling/karry suppe
Med kylling, ris, ristet kokos og mangochutney.
Flæskestegssandwich
Briocheboller, rødkål, agurkesalat, æbler og sennepsdressing.
Frikadeller
Med koldkartoffelsalat og groft brød.
Hønsekødssuppe
Med kød og melboller.
”Pølsebord”
Lun leverpostej med hj. syltede rødbeder og sprødstegt bacon og ristede svampe.
Rullepølse med løg og sky.
To slags pølser med surt, sødt og stærkt.
Åbningstider
ALLE UGENS DAGE
fra 12.00-22.00
(Køkkenet lukker typisk kl. 20.00)
RESERVATIONER
Ring
(+45) 86 34 11 23
Selskaber
Større selskaber eller arrangementer?
Ring
(+45) 86 34 11 23
Eller send en mail til: